NIEUWS

11-10-2017 EK-kwalificatie in nieuw format
Hoewel misschien niet iedereen er al aan toe is, is het nu al tijd om je te verdiepen in de kwalificatie voor het EK2020. Dit EK wordt in een aantal steden in Europa gespeeld. Nieuw is dat de UEFA de Nations League heeft geintroduceerd. Hierbij zijn de 55 landen ingedeeld in 4 leagues en wordt gespeeld om de Nations League Cup. Daarnaast kan een land zich via de Nations League nog kwalificeren voor een EK of WK. Nederland is nu bij de eerste indeling terecht gekomen in league A. Dit komt omdat men kwalificatie/toernooi van het WK2014 voor 20% mee telt, kwalificatie/toernooi EK2016 voor 40% meetelt en kwalificatie WK2018 voor 40% meetelt. Op basis hiervan zit Nederland net bij de beste twaalf landen. Voor mee uitleg over de kwalificatie kijk verder bij NATIONS LEAGUE 2019 EN EK2020!

09-10-2017 WK-kwalificatie nagenoeg onmogelijk...
Helaas mocht het de afgelopen speelronde niet in ons voordeel uitvallen. Een vroege schwalbe van Toivonnen was voldoende voor een onterechte strafschop en de ineenstorting van Luxemburg. Wat ook niet meehielp was dat de coach van Luxemburg vooraf al had gezegd dat hij liever had dat Zweden doorging. Vandaar ook dat hij zijn tema zelfs bij 4-0 achter nog onbeperkt liet aanvallen in plaats van aan “dammage control” te doen. Dat Zweden met 8-0 kon winnen door op de counter te spelen is waarschijnlijk niet eerder vertoond. En dan nog Nederland zelf; coach advocaat had weer geen plan en het het vooraf al opgegeven, net als een aantal spelers. Als je in zo’n wedstrijd pas na 23 minuten een eerste schotje op doel schiet heb je niet door wat de bedoeling is. En de Bickles die ter plaatse waren (Paul, Laan, Tuur en debutant Loek Obdam) hebben toch echt wel geroepen dat er haast was, maar het was vooral; rustig aan en tikkie terug. Nu morgen nog even tegen Zweden en dan hopen dat er eens wat spelers wakker worden en er een goed coach voor de groep komt....

04-09-2017 WK-kwalificatie onmogelijk of niet...?!
Na de oorwassing tegen Frankrijk en de redelijke wedstrijd tegen de Bulgaren is het tijd om de kansen voor Nederland nog maar even op een rijtje te zetten. Nederland moet eerst uit spelen tegen de nummer laatst uit de poule Wit-Rusland en onze concurrent Zweden moet thuis tegen Luxemburg. Daarna moet Nederland in de laatste thuiswedstrijd tegen Zweden spelen. Door de 3 wedstrijdpunten en 6 doelpunten achterstand lijkt het onmogelijk, maar is dat ook zo? Luxemburg liet tegen Frankrijk zien heel goed te kunnen verdedigen en had kunnen winnen als een Luxemburger die bij Telstar(!) speelt de bal niet net voor tijd op de paal, maar net binnen had gemikt.... En Wit-Rusland verloor zelfs van Luxemburg. Dus hopelijk kan Nederland in deze speelronde 2 doelpunten inlopen. Dan is het thuis nog mogelijk door met twee doelpunten verschil te winnen (doelsaldo is bepalend, onderling resultaat niet). Overigens heeft Nederland in de kwalificatie naar het EK in 1996 ook al eens hulp van Luxemburg gehad, toen onverwacht van Tsjechië werd gewonnen. Door deze uitslag moest Tsjechië van Noorwegen winnen, waarna Nederland zich ook nog net kon plaatsen voor het EK.     

30-08-2017 Bickles richting Parijs!
Het voetbalseizoen is net begonnen en het is gelijk al tijd voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar: Frankrijk-Nederland. Als Oranje deze wedstrijd verliest of gelijk speelt wordt het heel lastig om het WK in Rusland te gaan halen, maar zelfs in die gevallen is er nog een minieme strohalm dat het toch nog kan lukken. Vanwege het belang van de wedstrijd (en wellicht ook omdat het gewoon heel leuk is) gaan een aantal Bickles de wedstrijd in het stadion bekijken. De verwachting is dat er ongeveer 2000 Nederlanders aanwezig zullen zijn in het stadion.

08-06-2017 Bickles-website weer actief!
Het heeft even geduurd, maar zo langzamerhand komt er weer leven in de website van de Bickles. De oude webserver waar de site op stond ging plotseling uit de lucht en het heeft even tijd gekost e.e.a. te regelen. In de tussentijd is er natuurlijk niets gebeurd. Alhoewel; bondscoach foetsie en na een nederlaag tegen Bulgarije staat de kwalificatie voor het WK flink op de tocht. Morgen eerst maar eens kijken hoe het gaat tegen Luxemburg! By-the-way; de wedsite is voor groot gedeelte nog niet werkend en misschien wordt de site vervangen door een moderner versie. Binnenkort zal dit wel duidelijk worden!

03-09-2016 Kwalificatie van start...
Na een zeper in een oefeninterland tegen Griekenland (wedstrijd goed gestart, maar daarna terug gezakt naar bedenkelijk nivo) komt nu het echte werk eraan! En omdat het serious business is gaan er vele Bickels heen! De vaste uit-crew is er in de vorm van Jelle en Paul, maar ook Laan, Hoffer, Robbert, Peter van de Valle en zelfs Tuur  zullen Stockholm gaan verkennen! Een goede start is het halve werk. Want verliezen gaat in de koppies zitten, maar winnen ook!

14-07-2016 Kwalificatieprogramma voor WK 2018 online
Het hele kwalificatieprogramma voor het WK 2018 in Rusland is verwerkt op de site!

14-07-2016 Status Nederlands Elftal
Nu het (saaie) EK achter de rug is, wordt het tijd eens even te kijken waar Nederland nu staat. Volgens de vandaag gepubliceerde FIFA-ranking is Nederland terug te vinden op een historisch lage 26e plek. Nu is dit niet een echt reeële ranking, dus ook maar eens even kijken op de ELO-rating. Die geeft vaak een veel beter beeld van de werkelijkheid. Volgens die ranking ( http://www.eloratings.net ) staat Nederland 10e van de wereld. Als je die lijst verder bekijkt, lijkt dat wel een logische plek. Wat wel aardig is; België staat op die lijst 14e en de hoogste plek die België ooit bereikt heeft is de 2e plek in 1920.... Tot zover de ranking. Hoe gaat het met het team? Dat is wat complexer. De keeper lijkt Cilissen te blijven en dat lijkt wel okay. Verdediging zal wel worden: Tete, Bruma, van Dijk en Blind. Op die manier kun je Willems buiten het team houden en dat is echt voor het hele team beter! Middenveld is lastiger vanwege de vele mogelijkheden. Strootman lijkt zekerheidje te worden, Sneijder, Wijnaldum, Klaasen, Basoer en wellicht toch ook Blind moeten het uitvechten met elkaar. Voorin is slechts één zekerheidje Vincent Jansen heeft bewezen een veel betere spits te zijn dan Luuk de Jong. Dat is gelukkig duidelijk. Robben zou ook een zekerheidje moeten zijn, maar of die fit is.... Depay zou ook een zekerheidje moeten zijn, maar die moet eerst maar weer eens normaal gaan voetballen. Daar heb je momenteel echt helemaal niets aan. En wie moet er dan staan? Quincy Promes en Steven Berghuis deden het aardig, maar wellicht zijn er nog andere opties. Narsingh is een noodgreep, maar misschien komt Anwar El Ghazi ook wel in beeld als hij weer op dreef komt? Al met al is de puzzel nog niet klaar. Gelukkig is de eerste echte tegenstander Zweden ook niet klaar met puzzelen, omdat die een handvol basisspelers, inclusief Ibrahimovic, hebben zien bedanken voor het nationale elftal.

29-03-2016 Nederland recht zijn rug!
Na de nederlaag tegen Frankrijk wachtte alweer een nieuwe zware wedstrijd; Engeland-Nederland op Wembley. Engeland, de ploeg die recent van zowel Duitsland als Frankrijk had gewonnen... Met een in de basis sterk debuterende spits Vincent Janssen speelde Nederland onverwacht een veel betere wedstrijd en wist het zelfs de wedstrijd te winnen met 1-2. Een zeer knappe prestatie en hopelijk het begin van het herstel van het Nederlands Elftal!

25-03-2016 Nederland-Frankrijk één dag later...
Hoe bizar ook, maar toevallig moest het Nederlands team een dag na het overlijden van Johan Cruijff een oefeninterland spelen tegen het zeer sterke Frankrijk. In een volle Arena (of toch Johan Cruijff Stadion?!) en met een nogal uitgekleedde B-ploeg was Nederland aardig kansloos tegen de Fransen, al doet de einduitslag van 2-3 anders vermoeden....

24-03-2016 Johan Cruijff overleden aan longkanker...
Volledig onverwacht is “onze Johan” overleden. Iedereen wist dat hij longkanker had, maar enkele weken hiervoor had hij nog gezegd dat hij 2-0 voor stond tegen deze vreselijke ziekte. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Hij is in Barcelona gestorven en laat een grote leegte achter. Hij is natuurlijk wel één van de grootste voetballers aller tijden geweest. Misschien wel de allergrootste, omdat hij het voetbal in begin jaren zeventig echt heeft veranderd. Dat kunnen Maradona, Pele en Messi niet zeggen. Daarnaast is hij topcoach geweest, wat veel grote voetballers niet hebben kunnen evenaren. En last but not least; hij zette zich via zijn stichting, de "Johan Cruyff Foundation”, al vele jaren in voor gehandicapte kinderen en liet “Cruijff courts” (trapveldjes) aanleggen in vele steden op de hele wereld! Welke topvoetballer kan zich daaraan meten? De meeste andere ex-topvoetballers hebben het veel te druk met belasting ontduiken of vrouwen versieren...

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: http://home.zonnet.nl/bickles/diversen/Johan_Cruijff_nr_14.png

17-11-2015 Duitsland-Nederland afgelast vanwege tereurdreiging
Het is bijna niet te geloven, maar de geplande oefenwedstrijd tussen Duitsland en Nederland is afgelast vanwege een concrete terreurdreiging. Op 13 november vonden er meerdere aanslagen plaats in Parijs. Enkele dagen later zou de wedstrijd plaats vinden in Hannover, maar enkele uren voor de wedstrijd is een verdacht pakketje bij het stadion gevonden, waarna besloten is de wedstrijd af te lassen.

14-10-2015 Eerste “Theo d’Or”-bokaal toernooi in aantocht
Tijdens de borrel voor de wedstrijd tegen Tsjechie is uitvoerig gesproken over een nieuw fenomeen. Op 24 oktober, de verjaardag van Theo, is het de bedoeling dat de Bickles bij elkaar komen in Obdam en dat er tevens een wedstrijd gespeeld gaat worden om de Theo d’Or bokaal. Type wedstrijd is nog niet helemaal zeker, maar momenteel lijkt petanque de grootste kans te maken. Wellicht kunnen andere sporten ook een kans krijgen. Bijvoorbeeld darts, snooker, latje trap, voetbal of curling. In ieder geval sporten die Theo zeker zouden kunnen bekoren! Of de wedstrijd in teamverband of individueel gaat plaats vinden is nog niet helemaal duidelijk, maar hier wordt nog over nagedacht. Voor dit jaar was het tijdsbestek even tekort om zo’n wedstrijd op te tuigen, maar komend jaar is het wel de bedoeling om de wedstrijd te laten plaats vinden! Dus hou 24 oktober voortaan vrij in de agenda!!!

14-10-2015 Bizarre EK-kwalificatiereeks krijgt passend slot
Na een redelijke uitwedstrijd tegen Kazachstan moest ook nog Tsjechie worden gewonnen. Helaas werd dit ook weer een hoogst merkwaardige wedstrijd. Eerst werden 3 doelpunten weggegeven (eerst Depay die niet meeverdedigd, daarna van Dijk met een ultraslechte verdedigende actie en vervolgens nog een eigen doelpunt van Van Persie). Overigens hadden alledrie de doelpunten waarschijnlijk niet gevallen als niet Zoet, maar Vermeer, Cilissen, Krul, Vorm of Stekelenburg hadden gekeept. Keeperswerk van Zoet was dus wel heeel matig. Vreemd genoeg ging Nederland daarna redelijk aan de slag en werd het snel 2-3. Vervolgens werd Van Persie neergesabeld in het strafschopgebied van Tsjechie,10 minuten voor tijd, en had een tweede rode kaart, penaly en 3-3 stand op het bord moeten komen, maar de scheids zag het weer eens anders; schwalbe! Ook dit paste natuurlijk prima in de serie situaties tijdens de kwalificatie waarbij het muntje steevast de verkeerde kant op viel. Eindstand werd 2-3 en dat betekent geen vakantie naar Frankrijk voor de Bickles....

02-10-2015 Pakt Nederland laatste strohalm...?
Na twee dramatisch verlopen interlands waarin Nederland wederom extreem veel pech had (Robben geblesseerd, een uitgelokte rode kaart op (bl)Indy, een makkelijk gegeven penalty, vele gemiste kansen door Nederland), is er nog een kleine mogelijkheid dat Nederland het EK gaat halen. Daarvoor zal Nederland moeten winnen van Kazachstan (uit) en Tsjechie (thuis) en zal Turkije een wedstrijd tegen Tsjechie (uit) of IJsland (thuis) moeten verliezen. Om van het positieve uit te gaan is het Bickles-klassement geupdate. Het is nu ook te zien hoeveel kans de Bickles hebben op kaarten voor het EK. Jelle en Paul gaan waarschijnlijk alle groepswedstrijden scoren en de rest 1 gegarandeerde groepswedstrijd. Maar het scheelt qua punten nu ook weer niet heel veel of ook de rest komt in dezelfde categorie als Jelle en Paul. Dit moeten we dus in de gaten blijven houden!

06-2015 Nederland voor zwaar duel naar Riga...
Hoewel de tekenen op voorhand niet heel positief waren (knullig 3-4 verlies thuis tegen de Verenigde Staten), moest er toch kunnen worden gewonnen van het nietige Letland? Vijf Bickles (Jelle, Paul, Laan, Hoffer & Robert) namen deze wedstrijd desondanks zeer serieus en hebben een reis ondernomen om de wedstrijd live te kunnen aanschouwen. Uiteindelijk won Nederland met 0-2 en door deze interland is Jelle weer alleenheerser in het Bickle-klassement!

31-03-2015 Nederland verslaat Spanje!
Na de matige vertoning was het de verwachting dat Spanje een maatje te groot zou zijn, maar ondanks dat Spanje op vrijwel volle sterkte aan trad wist Nederland volkomen verdient met 2-0 te winnen! Omdat Jelle afwezig was en Tuur wel zin had in het oefenpartijtje is Tuur weer op gelijke hoogte gekomen in het Bickle-klassement en is hij op basis van alfabet (de “A” komt nu eenmaal voor de “J”) zelfs Jelle gepasseerd! Zal het dan toch weer spannend worden in dit klassement....?

24-11-2014 Website weer benaderbaar
Door wat extreme veranderingen op de website van Tele2 was de site een paar maanden niet te wijzigen, maar gelukkig is dat nu weer opgelost! Het wedstrijdprogramma is weer up-to-date en ook het Bickles-klassement is weer helemaal bijgewerkt. Let goed op, want sinds de invoering van het klassement hebben we een nieuwe koploper! Jarenlang stond Tuur op de eerste plaats, maar die is nu voorbij gepasseerd door Jelle! Hulde voor deze prestatie!!!

05-07-2014 Nederland weer in halve finale!
Tegen Costa Rica na strafschoppen door! Deze eeuw blijft Nederland ongeslagen in belangrijke strafschoppenseries. En weer had Louis een gouden truuk in petto! Nog twee wedstrijden te gaan! lees verder

23-06-2014 Beste poulefase ooit!
In de categorie nooitgedacht heeft Nederland iets bijzonders gepresteerd. Door de 2-0 zege tegen Chili heeft Nederland de beste poulefase beleefd aller tijden: 9 punten, 10 doelpunten voor en 3 tegen. Toch echt een bijzondere prestatie! lees verder

18-06-2014 Nederland nu al door naar tweede ronde!
Na de niet verwachtte ruime zege tegen Spanje volgde een moeizame 3-2 overwinning tegen Australië. Gevolg; generatie Spanje klaar en naar huis en Nederland met Chili naar de volgende ronde! lees verder

13-06-2014 Nederland verplettert Spanje : 5-1 !!!
Ongelovelijk maar waar; Nederland wint na een 0-1 achterstand (door een onterecht gegeven strafschop) met 5-1 van Spanje! De eerste 3,5 punten zijn binnen! Uhh, 3,5 punten? Ja, want in de poule gaat het bij gelijke stand om doelsaldo en niet meer om onderling resultaat. Interessant om te weten als je net dik hebt gewonnen! lees verder

04-06-2014 Weer een nieuw systeem....?
En weer speelde Nederland in een nieuw systeem. Na het 1-5-3-2 systeem was het tegen Wales nu blijkbaar tijd voor het 1-4-4-2 systeem.... En Paul bereikte tijdens deze laatste oefeninterland voordat de mannen naar Brazilië gaan zijn 75e cap! lees verder

31-05-2014 Tweede Centurion in Bikkel-selectie!
Eén interland nadat Tuur als eerste de magische grens van 100 interland heeft bereikt, is nu Jelle aan de beurt! Door het bezoeken van de tweede oefeninterland tegen Ghana bereikte hij zijn ultieme doel! lees verder

31-05-2014 WK-selectie is bekend!
De selectie is eindelijk bekend en eigenlijk zitten er nauwelijks verrassingen tussen. De enige verrassing is Terence Kongolo die bepaald nog geen goede indruk maakte in de eerste oefeninterland. De afvallers zijn Karim Rekik, Quincy Promes, Jean-Paul Boëtius, Tonny Vilhena, Jeroen Zoet, Patrick van Aanholt  en, vanwege een blessure, Rafael van der Vaart.

Doelmannen:           Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United) & Michel Vorm (Swansea City)
Verdedigers:             Bruno Martins Indi (Feyenoord),  Daryl Janmaat (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord),
                                   Stefan de Vrij (Feyenoord), Joël Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Paul Verhaegh (FC Augsburg)
Middenvelders:        Wesley Sneijder (Galatasaray), Nigel de Jong (AC Milan), Daley Blind (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord),
                                   Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Georginio Wijnaldum (PSV)
Aanvallers:               Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Jeremain Lens (Dinamo Kiev),
                                   Dirk Kuyt (Fenerbahce), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Memphis Depay (PSV)

30-05-2014 WK2014 voetbalnormen
Veel dingen worden tegenwoordig en in regels en normen vastgelegd, maar dat voor het WK normen zijn opgesteld voor bijvoorbeeld afmetingen van de bal en stadionstoeltjes en voor bier.... En zo zijn er nog veel meer normen!  lees verder

24-05-2014 Ranglijst-knop toegevoegd
Iedereen weet dat de FIFA World Ranking wel heel merkwaardig tot stand komt. Het is mogelijk dat een winstpartij tegen de wereldkampioen slechts is voor je ranking. Kan het nog vreemder? Maar er is een alternatief; de ELO-rating. Deze is veel representatiever en op deze lijst staan “we” momenteel vijfde. Het “niet zo bijzondere” Equador staat toevallig wel 13e op deze lijst en Nederland-B was behoorlijk sterker in het vorige week gespeelde oefenduel. Geeft de burger moed voor het komende WK! lees verder

23-05-2014 Reisverhaal en fotos van Turkije-Nederland online!
De interland is nog van vorig jaar, maar wel heel leuk om ff te lezen! lees verder

17-05-2014 Supportersclub Oranje reageert op Clubcard van KNVB
De Supportersclub Oranje blijkt niet heel blij te zijn met de clubcard van de KNVB.... lees verder

17-05-2014 Eerste Centu(u)rion in Bikkel-selectie!
Na jarenlange investeringen is het dan eindelijk zover. De eerste Bikkel heeft, na de oefeninterland tegen Equador, 100 interlands live gezien en de komende interlands komen er nog twee bij! Maar wie is de eerste? Kijk hiervoor maar in het Bickles-klassement of lees het verhaal van de oefeninterland tegen Equador. lees verder

16-05-2014 KNVB introduceert nieuwe Oranje ClubCard (update)
Het blijkt dat er ineens een compleet nieuw puntensysteem is ontwikkeld voor supporters. Afhankelijk van de positie op die ranglijst krijg je:
- Altijd kaarten voor eindtoernooien (beste 200 op de ranglijst)
- 1 kaart per eindtoernooi, voor overige kaarten in verloting (201 tot 1450 op de ranglijst)
- Geen kaarten, alleen in verloting (alle andere fans)


Dit betekent dat de Bickels normaal gesproken in groep B terecht komen. Of we hier nu blij mee moeten zijn is de vraag. Dat we al 20 jaar fan zijn, is in ieder geval binnen dit systeem geen voordeel.... lees verder

15-05-2014 KNVB introduceert nieuwe Oranje ClubCard
Per 1 juli 2014 introduceert de KNVB de Oranje ClubCard. Dit heeft verstrekkende en onduidelijke gevolgen voor alle leden van de SCO. Ook de Bickles zullen zich moeten gaan verdiepen in de materie... Lees eerst maar eens het verhaal bij “Wist U dat”.

17-10-2013 Bickle-klassement is weer up-to-date!
Het klassement is weer bijgewerkt. Naast de mensen die naar Hongarije en Turkije zijn geweest, zijn ook nog enkele wedstrijden van Peter van de Valle toegevoegd. Wat ook wel aardig is, is dat de berekening voor de FIFA Word Ranking nu ook is meegenomen in het EXCEL-bestand. Op internet is vrijwel nergens een goede berekening van de punten te vinden, maar bij de Bickles klopt het tot twee cijfers achter de komma!

17-10-2013 Nederland 8e op FIFA wereldranglijst!
Op zich lijkt dit voldoende om geplaatst te zijn als groepshoofd op het WK. Alleen is Brazilië buiten de top 8 gevallen, waardoor Nederland eigenlijk 7e had moeten worden. Er is nog een kleine kans dat Nederland alsnog groepshoofd wordt, maar dan moet Uruguay in de play offs van Jordanië verliezen. Wel grappig dat vandaag in het RTL-nieuws werd gemeld dat Nederland door de twee oefeninterlands tegen Indonesië en China fataal waren voor onze ranking, terwijl dit al een week op de Bickle-site staat. Zijn wij nu zo slim of zijn zij nu zo….?

12-10-2013 Bickles op weg naar Turkije!
Na de weergaloze vertoning tegen Hongarije (8-1 winst!) komt nu de laatste wedstrijd in de kwalificatie tegen Turkije eraan. Jelle, Paul, Erwin Hoffer, Robbert en Theo gaan dit live meemaken! Als we die pot ook nog weten te winnen zouden we toch nog groepshoofd op het WK kunnen worden! Overigens zegt dit ook niet alles, want Nederland lijkt bijna altijd in de “poule des doods” terecht te komen….

10-10-2013 Nederland op jacht naar plaats bij eerste 8 op FIFA wereldranglijst
Tegen Hongarije en komende week uit tegen Turkije moet Nederland winnen om bij de eerste 8 op de wereldranglijst te komen. Doordat de FIFA ineens de regels voor het bepalen van de groepshoofden op het WK in Brazilië compleet heeft gewijzigd, moet Nederland ineens bij de eerste 8 staan. Voorheen telden de resultaten van vorige eindtoernooien mee, maar nu doet men dat ineens niet meer. Nederland kan hierdoor wel eens het (enige) kind van de rekening worden. Landen die toevallig net komen boven drijven op de ranglijst (België, Colombia) worden zo op een ongelovelijke manier bevoordeeld. Helemaal als je weet hoe die ranglijst wordt bepaald. Doordat Nederland in de kwalificatie heeft moeten spelen tegen “mindere” goden kon men nauwelijks punten halen. Wat nog veel bizarder is, is dat de oefentrip naar het verre oosten (twee winstpartijen tegen Indonesië en China) Nederland ruim 50 punten heeft gekost, terwijl als we simpelweg niet hadden gespeeld, we al zeker bij de eerste 8 hadden gestaan….

06-09-2013 Nederland laat record schieten….
In een minder dan matige wedstrijd heeft Nederland gelijk gespeeld tegen Estland. Wel werd duidelijk dat enkele spelers flink door de mand vielen. Willems op linksback is niet langer houdbaar en ook keeper Vorm moet zich zorgen gaan maken met twee onnodige doelpunten tegen. En de overige verdedigers Janmaat, de Vrij en Martens Indi hadden bepaald de vorm niet te pakken…. Jammer van het record…

06-09-2013 Nederland vervolgt kwalificatie op weg naar evenaring wereldrecord!
Hoewel de tegenstanders niet altijd even aansprekend zijn gaat Nederland proberen in de buurt te komen van een stokoud wereldrecord van Duitsland. Als Oranje wint van Estland en Andorra, heeft het zestien achtereenvolgende duels in de WK-voorronde in winst omgezet, net zoveel als West-Duitsland tussen 1969 en 1985. En het is natuurlijk niet verkeerd om die Duitsers een record afhandig te maken! Om ervoor te zorgen dat Oranje de boel niet onderschat, hebben Paul en Jelle een vakantie geboekt naar Estland en zitten zij vandaag in het stadion om onze helden aan te moedigen!

07-06-2013 Recordserie Paul en Jelle bruut onderbroken…
Het was toch ff te gek om helemaal naar Indonesië te gaan voor een oefenwedstrijd, waardoor de serie van Paul en Jelle is onderbroken. Wel zijn ze nog bij alle wedstrijden van deze kwalificatie geweest. Kijken of ze deze serie nog wel verder kunnen uitbouwen…

23-03-2013 Nederland op weg naar Brazilië!
Na de toch wat matige wedstrijd tegen Estland is Nederland toch wel erg dicht bij kwalificatie voor het WK gekomen. De wedstrijd tegen Estland leverde toch nog wel een aantal leuke feitjes op:
- Nederland al meer dan 1000 minuten zonder tegengoal in WK-kwalificatieverband
- Oranje is in eigen huis al negen jaar zonder tegengoal in WK-kwalificatieverband
- Ruben Schaken scoort 1500-ste doelpunt namens Oranje
- Nederland heeft 13 WK-kwalificatieduels op rij gewonnen
  (record is 16 wedstrijden van West-Duitsland)
- Jelle heeft tijdens de wedstrijd 2x fout gejuicht (buitenspeldoelpunten Van Persie & Robben)
- Paul & Jelle zijn bij de laatste 7 wedstrijden van Oranje aanwezig geweest
  (een record voor de Bikkels en het record zal waarschijnlijk nog worden verbeterd!)

05-02-2013 Eerste interland van 2013 is in aantocht!
Morgen trapt het Nederlands Elftal in een jonger dan jonge versie af in een vriendschappelijke interland tegen Italië. Van Gaal laat waarschijnlijk weer vele spelers debuteren en de Bickles gaan het toch maar weer proberen bij een oefenwedstrijd, alhoewel de ervaringen van dit soort wedstrijden niet altijd even geweldig zijn….

16-10-2012 Bickles weer aanwezig bij uitwedstrijd tegen Roemenië!
Ook bij de tweede uitwedstrijd in de kwalificatiereeks voor het WK in Brazilië waren Bickles aanwezig. Vooral op initiatief van Jelle (die zijn inkomsten heeft weten te verhogen!) zijn hij en Paul naar Roemenië gegaan en hebben ze er behalve de wedstrijd en de lokale kroegen ook nog aardig aan de cultuur gesnoven!

11-09-2012 Bickles op jacht naar kaarten voor Hongarije-Nederland...
Na de glorieuze overwinning op de Turken (eigenlijk zelfs al voor de wedstrijd tegen de Turken), wilden toch een paar Bickles richting Hongarije. Alleen hadden ze nog geen kaarten. Via lange omzwervingen is deze missie gelukt en hebben Paul, Jelle en Theo de wedstrijd in het stadion kunnen bekijken! Hiervoor hulde!

07-09-2012 WK-kwalificatie van start!
Op vrijdag 7 september mocht Nederland aantreden tegen Turkije. Met een sterk verjongd Nederlands Elftal en met Louis van Gaal als nieuwe coach werd afgetrapt in de Amsterdam Arena. En de Bickles hebben toch weer een passe-partout weten te scoren!!!

21-06-2012 Einde EK, nu het WK!
Vermoedelijk heeft de NOS een verkeerde paragnost in de hand genomen, gezien onderstaande “voorspelling”. Nederland is toch echt naar huis naar een zeer teleurstellend EK…. Nu op naar het WK in Brazilië! Het hele kwalificatietraject is terug te vinden op te site!

17-06-2012 Nederland toch door op EK?
Na de nederlaag tegen Duitsland heeft Nederland nog slechts een hele kleine kans om door te gaan. Maar op de een of andere manier heeft de Nederlandse teletekst voorkennis. Kijk maar eens naar onderstaande afdruk van teletekst. Zou dit een goed voorteken zijn....????

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: http://home.zonnet.nl/bickles/diversen/EK2012-EK-poule-B-Teletekst.jpg

10-06-2012 Nederland-Duitsland bij Theo
Met vol goede moed gaan we de volgende wedstrijd bekijken bij Theo. Dus wie zich geroepen voelt mag langs komen!

09-06-2012 Nederland vergeet te scoren...
Tja, als je 28 kansen krijgt, waarvan 5 keer alleen tegen de keeper en je scoort niet, dan wordt het wel heel lastig om te winnen. Helemaal als hands niet meer telt (2 x hands in strafschopgebied niet gezien...). Die Denen zullen het ook wel niet kunnen geloven, al wist de bondscoach Morten Olsen van de Denen te vertellen dat ze verdiend hadden gewonnen en vond Christian Eriksen dat ze nu voor de titel kunnen gaan.... Een aantal bickles hebben de wedstrijd gezamenlijk bekeken bij Hoffer. lees verder

05-06-2012 Update bickle-klassement
Op de laatste update van het bickleklassement van 3 juni werd door Laan een mail gestuurd dat er nog een interland van hem mistte. Deze fijne heer is zonder dat wij het wisten naar Nederland-Turkije geweest op 17 november 2010..... Weet niet zeker of er nog een bewijsstuk moet worden overlegd (kaartje...) of dat we hem hier mee laten wegkomen...

03-06-2012 Oefenwedstrijden achter de rug; het EK komt eraan!!!
Na een moeizame start van de oefenperiode, met nederlagen tegen Bayern Munchen (wat een onzin wedstrijd....) en Bulgarije (vreemde opstelling en nog niet compleet), werd de draad weer een beetje opgepakt tegen Slowakije en Noord-Ierland. Hoewel de Noord-Ieren niet echt een graadmeter konden zijn voor de komende tegenstanders op het EK was duidelijk te zien dat Oranje weer een beetje op dreef begint te raken. Nog net op tijd.... Komende week gaat het EK beginnen en de grote vraag gaat worden of we de (historisch gezien de meest zware) “poule des doods” kunnen overleven. Mocht dit lukken dan is alles mogelijk! Tijdens de poule-wedstrijden zullen er nog geen Bickles aanwezig zijn bij de wedstrijden, maar vanaf de kwartfinale zullen een aantal bickles afreizen richting Polen. Zoals het er nu naar uit ziet zullen Paul, Hoffer, Laan, Jelle, Theo & Robbert met het welbekende busje van Van Diepen de wegen onveilig maken in Polen (of zijn de wegen daar sowieso al onveilig....?). Eigen zou ook Kees deze tripjes meemaken, maar door een niet meewerkend spam-filter zijn zijn kansen hierop verkeken....

02-06-2012 Nederland wint met 6-0 van Noord-Ierland!
Na een best geinige oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal was het de hoogste tijd om de statistieken weer eens bij te werken. Zo is het bickle-klassement weer up-to-date en zijn ook alle officiele interlands verwerkt in onze eigen Nederlands Elftal database (kijk hiervoor bij de “downloads”).

15-02-2012 Uitshirt Oranje = Zwart ???
Het moet niet gekker worden. Het Nederlands Elftal gaat nu bij uitwedstrijden in het zwart spelen. Dacht dat de Duitsers iets met die kleur hebben…. Enige voordeel zou kunnen zijn dat tegenstanders schrikken van deze enigszins negatieve kleur.

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: http://home.zonnet.nl/bickles/diversen/Uitshirt Oranje 2012.jpg

10-01-2012 Bickles gaan voor ¼, ½ en FINALE van EK2012
De inschrijving voor kaarten voor het EK is nog niet officeel beeindigd, maar wel is duidelijk wie er naar het EK gaan. Tuur heeft afgehaakt voor deze verre wedstrijden, maar een aantal andere bickles wagen toch de toch naar het oosten! Zo hebben Erwin Hoffer, Kees, Jelle, Paul, Theo en Robbert ingeschreven voor de ¼, ½ en de finale. Laan doet het iets rustiger aan en heeft ingeschreven voor de ¼ en de finale. In principe zou er worden geloot door de Supportersclub Oranje, maar doordat maar weinig mensen hebben ingeschreven, blijft deze loting waarschijnlijk achterwege. Het is nu nog even wachten op de officiele bevestiging dat de kaarten binnen zijn!

15-11-2011 Blitz-besuch van Bickles aan Duitsland!
Hoewel het slechts een oefeninterland betrof, hebben toch enkele Bickles een kortstondige trip gemaakt naar Hamburg! lees verder

06-09-2011 Nederland geplaatst voor EK in Polen & Oekraine!!!
Nederland is na de 2-0 overwinning op Finland nog niet definitief eerste in de groep, maar vanwege het feit dat Nederland wel al minimaal de beste nummer 2 is van alle groepen is Nederland toch definitief geplaatst! Daardoor is nu ook al vrijwel zeker waar en wanneer Nederland zijn wedstrijden zal spelen op het EK. Lees verder op EK2012

30-08-2011 Nederland eerste op FIFA-wereldranglijst!
Hoewel we er niet wereldkampioen mee worden, is het wel aardig dat Nederland het meest constante voetballand in de wereld is! Voor zo’n klein landje toch niet verkeerd!

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: http://home.zonnet.nl/bickles/plaatjes/Fifa-ranglijst.jpg

26-02-2011 Bickle-klassement en agenda weer up-todate!
Het Bickle-klassement is weer bijgewerkt. Kees heeft zijn 50-ste interland meegemaakt en Hoffer heeft Marcel gepasseerd. Voorwaar een knappe prestatie! In de agenda is te zien dat er een aantal leuke oefenwedstrijden aankomen. Brazilië en Uruguay zullen gebrand zijn op een revanche, maar ook Engeland is een sterke aansprekende tegenstander!

22-02-2011 Hongarije - Nederland
Zoals het er nu naar uit ziet zullen Paul & Jelle live aanwezig zijn bij de wedstrijd Hongarije -Nederland. Ze gaan met het vliegtuig heen en zullen enkele dagen low-budget vertoeven in Boedapest.

04-09-2010 Oerbikkel Jelle heeft nieuwe site!
Hoe Jelle de tijd en de motivatie heeft kunnen vinden is een mirakel, maar het is 'm gelukt een nieuwe site de lucht in te krijgen, die gaat over zijn belevenissen rond het Nederlands Elftal. Kijk verder op www.nederlands-elftal.info.

27-07-2010 EK-kwalificatieduels komen eraan!
Na de toch wel ietwat dramatisch verloren finale tegen Spanje, wordt het alweer tijd om ons te concentreren op de kwalificatie voor EK van 2012 in Polen en de Oekraine. Het resterende programma van 2010 is toegevoegd en ook het gehele kwalificatieprogramma kun je bekijken bij EK2012 kwal.

07-07-2010 Bickels hebben reis geboekt!
Hoewel OAD er vreemde praktijken op na hield (arrangementen reeds VOOR de wedstrijd uitverkocht, terwijl Tuur nog voor de wedstrijd contact had gehad en er niets te koop was....), hebben we het toch geflikt! We gaannnnnnnn!!! lees verder

06-07-2010 Nederland naar de finale!!!!!
Het is gelukt! We gaan naar de finale! Nu nog kijken of we (behalve Jelle die al van tevoren een vluchtje had geboekt....) nog een reisje richting Zuid-Afrika weten te boeken...!

04-07-2010 Wordt Nederland kampioen of niet?
Volgens de voorspellingen maken we een aardige kans. Kijk maar hieronder in het plaatje! Op de site http://www.castrolfootball.com zijn nog wel meer aardige voorspellingen te bekijken!

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: http://home.zonnet.nl/bickles/diversen/WK-voorspelling-Nederland.png

02-07-2010 Nederland naar halve finale!!!
Het is niet te geloven, maar Nederland heeft Brazilië verslagen met 2-1! En nu de halve finale tegen Uruguay. Als we die verslaan, gaan een aantal Bickles waarschijnlijk toch nog Zuid-Afrika van dichtbij bekijken!!! De kaarten hebben we geregeld, nu het vliegtuig nog....

01-07-2010 Morgen Nederland-Brazilië!
Als we het morgen redden, dan kan het nog een hééél mooi toernooi worden. Kijk voor de gein nog even hoe de ontmoeting in 1998 ging. En dan vooral naar de gele kaart die Van Hooydonk ontving voor een schwalbe, terwijl het stiekum (net voor tijd!) een 100% strafschop was....
http://nos.nl/wk2010/video/168982-wk-1998-nederlandbrazilie.html
Of kijk ook nog even naar deo ntmoeting in 1994. Jammer dat de scheidsrechter de overtreding van Branco niet zag (slaat Overmars in zijn gezicht), waarna Brazilië de vrije trap krijgt, waar de 3-2 uit volgt....
http://www.youtube.com/watch?v=C8J5_Xc0Kd8&feature=related

23-06-2010 Laan en Bitterbal arriveren eindelijk in Kaapstad!
Na een lange reis (in drie etappes) van ruim 1500 km zijn de Bickles op hun eindbestemming aangekomen! lees verder

20-06-2010 En de reis van Laan en Bitterbal gaat verder!
De heren hebben nu twee wedstrijden gehad en gaan nu richting Kaapstad! lees verder

17-06-2010 Laan en Bitterbal stranden in halve finale WK....?
De heren hebben een lokaal WK achter de rug en tot nu toe gaat de reis prima! lees verder

17-06-2010 Nederland-Mexico nu met foto's!
De door Jelle en Peter v/d Valle bezochte oefeninterland is nu voorzien van foto's lees verder

14-06-2010 Nederland wint van Denemarken!
Hoewel de echte sterke verhalen van Paul en Erwin Laan uit Zuid-Afrika nog niet zijn doorgekomen, is er toch al een kort verhaal op de site gezet; lees verder

06-06-2010 Statistieken van Nederlands Elftal & Bickle-klassement bijgewerkt!
Het programma waar alle interlands van het Nederlands Elftal in wordt bijgehouden is weer up-to-date en te downloaden. Daarnaast is ook het Bickle-klassement aangepast. Helaas hebben we vergeten Jelle te feliciteren met z'n 75e interland! Grote klasse Jelle! Als Paul netjes alledrie de groepswedstrijden van Nederland bezoekt in Zuid-Afrika, dan komt hij op 49 interlands, gelijk met Kees. Als we nu eens de finale halen, dan hebben we in ieder geval al groot feest vanwege twee jubilarissen!!

06-06-2010 Nederland - Mexico & Nederland - Hongarije online!
Genoemde interlands staan al op de site. Helaas nog geen foto's van Nederland - Mexico, maar die komen zeer binnenkort! Het verhaal is al bijzonder genoeg!!! Zoek de interlands maar even rechts op de site of onder de knop verhalen.

31-03-2010 Statistieken van NederlandsElftal weer UP-TO-DATE
Het programma waar alle interlands van het Nederlands Elftal in wordt bijgehouden is weer up-to-date. Alle 688 interlands tot en met Nederland-Verenigde Staten zijn verwerkt in het programma. Het programma met data-bestanden is te downloaden.

12-12-2009 Arrangementen te koop bij OAD
Via de site www.oranjereisbureau.nl kunnen arrangementen gekocht worden voor de groepswedstrijden van Nederland in Zuid-Afrika. lees verder

05-12-2009 Kaartverkoop voor WK start vandaag!
Iedereen kan vanaf vandaag kaarten kopen voor het WK. Voor Supporters Club Oranje-leden begint de verkoop op 9 december. lees verder

04-12-2009 Nederland niet in "Groep des Doods" bij loting voor WK in Zuid-Afrika!
De loting is voor Nederland redelijk verlopen met als resultaat Denemarken, Japan & Kameroen als tegenstanders. Voor het totale wedstrijdschema druk hier.

29-11-2009 Foto’s van diverse wedstrijden staan op de site!
Van een aantal wedstrijden zijn de foto’s op de site geplaatst. Kijk bijvoorbeeld maar naar Nederland-paraguay, Nederland Macedonië, Nederland Schotland, maar zeker ook naar Schotland-Nederland!!!!

19-11-2009 Nederland - Paraguay al online!
Meestal kost het ff wat tijd voordat er een verhaal op de site komt van een gespeelde interland, maar deze keer is het supersnel voor elkaar! Bickle-klassement en diverse andere zaken zijn ook geupdate... Kijk ook ff bij “informatie”. Dan kun je lezen dat Frankrijk wel errug geholpen moest worden om zich te plaatsen voor het WK (en dan gaat het niet om die hands-bal….)

12-06-2009 Programma Schotland-Nederland wordt duidelijker….
Na de goede wedstrijden tegen IJsland en Noorwegen is het programma een stukje duidelijker geworden! lees verder

12-06-2009 Bickles-stand up-to-date!!!
De Bickles-stand is up-to-date gemaakt! Kijk en vergelijk!!!! LET OP: Paulus is Erwin Hoffer gepasseerd….

02-02-2009 Kaarten Nederland-Schotland & Nederland-Macedonië binnen!
Op zaterdagmorgen 9.00 uur waren we nog net op tijd om de laatste (dure…) kaarten (35 euro per stuk) voor Nederland-Schotland te scoren. De voorverkoop was namelijk al een half uur eerder begonnen….. Achteraf gezien was het misschien toch niet zo’n super idee om geen passe-partout te nemen voor deze kwalificatieserie. Voor de andere wedstrijd was duidelijk minder interesse, want die kostte maar 17,50 euro. Beide wedstrijden zijn in de Arena, dus dat beperkt de reistijd tot een minimum.

27-05-2008 Noorwegen here we come!
Door een oplettende Peter van de Valle werden de Bickles geattendeerd dat een vliegtuigreisje naar Oslo, ten tijde van het WK-kwalificatieduel Noorwegen-Nederland, tijdelijk zééér goedkoop was. De Bickles hebben geprofiteerd en de volgende mensen gaan op 13 oktober richting Noorwegen en komen 16 oktober weer terug: Paul, Jelle, Kees, Theo, Erwin Laan, Robbert en Tuur. Peter van de Valle, Florian en een onbekend persoon gaan op 15 oktober heen en 16 weer terug.

23-05-2008 Bickles winnen 5 kaartjes Nederland-Italië!
Het is niet te geloven, maar door een uiterste krachtinspanning van Erwin Laan hebben de Bickles 5 kaartjes gewonnen voor de wedstrijd Nederland-Italië!!! lees verder

17-05-2008 Reisprogramma Nederland-Frankrijk bijna gereed!
Het reisschema naar Bern is bijna gereed. Nu Robbert het hotel definitief heeft kunnen boeken, kunnen we ook bij benadering al bepalen wat een en ander gaat kosten… lees verder

17-05-2008 Oefeninterland: Nederland-Wales
Met een select groepje gaan we weer richting de Kuip! lees verder  

30-03-2008 Supportersclub Oranje “gunt” ons kaarten!
De loting bij de supportsclub oranje van de beschikbare kaarten voor het EK is behoorlijk positief voor ons uitgevallen. Als dit een gewogen loting is geweest, hebben we z’n beetje de hoofdprijs gewonnen! Met negen man gaan we naar Nederland-Frankrijk en als Nederland het op z’n heupen krijgt gaan we ook met z’n negenen naar de kwart-, halve- en finale!! Van de groepswedstrijden is al het één en ander beschreven op de site!

02-12-2007 Loting EK2008 zwaar maar okay!
De loting is verricht en Nederland mag niet klagen over de kwaliteit van de tegenstanders…. Italië, Frankrijk en Roemenië kwamen uit de hoge hoed. Het had nog iets idealer kunnen zijn als Duitsland ook nog in de plaats van Roemenië was gezet. Het voordeel van de zware tegenstand is wel, dat wanneer wij kaarten weten te scoren voor een groepswedstrijd, dit geheid een leuke wedstrijd zal opleveren! Nederland speelt eerst tegen Italië en Frankrijk. Deze wedstrijden zijn sowieso leuk om heen te gaan en de laatste wedstrijd tegen Roemenië is vast en zeker bepalend voor het wel of niet doorgaan naar de volgende ronde. Daarnaast is de speelstad voor de eerste drie wedstrijden ook vrijwel ideaal. Bern ligt op ongeveer 850 km van Amsterdam en is dus prima te berijden! Vliegen lijkt me ook deze keer weer niet noodzakelijk en gewenst…. Lees voor enkele verrassende feiten verder op de site! lees verder  

02-12-2007 Bickle-klassement weer up-to-date!
Check ff het klassement

23-11-2007 Site wordt weer up-to-date!
Door ruzie met VISTA en mijn draadloze internet was ik ff niet meer in de gelegenheid om de site aan te passen, maar dat is nu opgelost! Dus vanaf nu wordt de site weer regelmatig aangepast!!

01-03-2007 Verwijzingen naar belangrijke sites up-to-date!
Het was ff zoeken, maar de links onder aan de site verwijzen weer naar de goede pagina's.

28-02-2007 EK2007 <21 & stand EK2008-kwalificatie
Het EK komt eraan! Voor zowel de jeugd als de senioren.....

11-02-2007 Nederland-Rusland
Het wedstrijdverslag staat online! lees verder  

21-01-2007 Programma Nederlands Elftal in 2007
Het hele programma van het Nederlands Elftal voor 2007 staat op de site. Opvallend is dat de ploeg slechts één keer thuis speelt tot september. Misschien een oefeninterlandje tegen Rusland meepikken in de Arena?

13-07-2006 Aanvraag voor passe partout's EK2008 op de bus!
Vandaag is de aanvraag op de bus gegaan. Er is voor acht mensen ingeschreven, te weten: Paul, Jelle, Kees, Erwin Laan, Erwin Hoffer, Marcel, Theo & Tuur. De overige Bickles zijn natuurlijk ook welkom en indien de wedstrijden enigszins inde buurt (Amsterdam) zullen ze ook proberen van de partij te zijn! 

07-07-2006 Tijd voor verhalen!
Het WK is bijna achter de rug en daarom wordt het eens tijd enkele verhalen te publiceren over door de Bickles gemaakte avonturen! In dit kader is eindelijk het verhaal over Wales- Nederland afgerond (wedstrijd gespeeld op 5 oktober 1996) en is nu al een reisverslag over Nederland-Portugal te lezen! Hulde voor Jelle, de (snelle) schrijver van dat verhaal!

03-06-2006 Clubcards compleet
Op dit moment zijn alle benodigde clubcards in het bezit van Tuur. Nog even voor de duidelijkheid, dit zijn kaarten van: Theo, Marcel, Richard, Paul, Tom, Jelle, Kees, Robbert, Erwin H, Willen de Graaf (=Erwin Laan) en Tuur. (11 kaarten in totaal)

02-06-2006 Vouchers voor Nederland-Servië & Montenegro zijn binnen!!!
Vandaag zijn de laatste 9 vouchers binnen gekomen. Hiermee zijn alle toegekende kaarten in vouchers in ons bezit. Paul heeft heeft op zijn eigen adres twee vouchers voor de 1/8-finale binnen gekregen.

27-05-2006 Extra kaarten Nederland-Servië & Montenegro!
Het is niet te geloven, maar de Bickles hebben (wederom) de kans gekregen om naar een extra wedstrijd op het WK te gaan. Via een brief worden 9 extra kaarten aangeboden. Vanzelfsprekend gaan we deze kaarten ophalen en dus is het reisschema voor deze wedstrijd flink omgegooid! lees verder 

26-05-2006 Vouchers zijn binnen!!!
Vandaag zijn de vouchers binnen gekomen. Op de vouchers staat geen enkele naam. Ze zien er wel leuk uit. Mocht Nederland tegen alle verwachtingen in geen Wereldkampioen worden, dan krijgt iedereen de vouchers thuis gestuurd (mocht daar interesse voor zijn...)

26-05-2006 Wat gebeurt er bij een gelijke stand in de poule?
Al jaren bestaan er fijne regeltjes die de stand bepalen bij een gelijke stand in de poule. Er is echter een flinke wijziging verzonnen door de heren van de FIFA.... lees verder 

21-05-2006 Update Nederland-Servië & Montenegro/Ivoorkust/Argentinië
De hoogste tijd voor een update van Bickle-activiteiten rond de eerste wedstrijden van het WK! Lees verder via de links in het programma!!

21-05-2006 Passepartout voor kwalificatiewedstrijden voor EK2008
Via de supportersclub Oranje hebben we informatie ontvangen met betrekking tot de passe partout's voor de kwalificatiewedstrijden. Als je zin hebt om zo'n ding (of twee....) aan te schaffen stuur de aanvraagkaart dan ASAP op naar Tuur.

30-03-2006 Naar welke WK-wedstrijden gaan de Bickles toe? 
Het heeft even geduurd, maar de supportersvereniging heeft de loting verricht en onze groep heeft niet hele slecht geloot. Het kon beter, maar met in totaal 33 WK-kaarten scoren we echt niet slecht! In het programma (rechts) zijn de hyperlinks naar de verschillende WK-wedstrijden reeds aangemaakt en kun je zien wie waar naar toe gaat. Hopelijk komen er uiteindelijk zeer mooi verhalen te staan! 

22-01-2006 Inschrijving van Bickles voor WK-kaartjes 
Het was een zware bevalling maar uiteindelijk zijn alle aanvraagformulieren (op tijd!) de deur uit gegaan. De aanvragen zijn in twee groepen opgestuurd. Zo zitten Robbert en Paul in een envelop en de rest zit in de andere groep. We zullen nu moeten wachten tot begin maart of  we kaarten "gescoord" hebben. Verwacht niet teveel, want het meest waarschijnlijke scenario is zo dat we slechts één kaart zullen bemachtigen en als het errug meezit twee! Zucht..... Het is niet anders..... Maar ook nog even wat anders; er zijn enkele nieuwe verhalen op de site gezet. Onder de bezielende leiding van Kees zijn enkele fijne verhalen geschreven. Je zou het gerust enkele "klassiekers"mogen noemen! Lees en huiver op de verhalen-pagina......

09-12-2005 Loting WK2006 is bekend! 
De loting is geweest en Nederland heeft behoorlijk zware tegenstanders geloot. In het het programma (rechts) kun je zien waar en wanneer Nederland zijn wedstrijden speelt en wanneer je dus vrij moet hebben. Zorg dat je op tijd vrij regelt bij je baas!

12-11-2005 Nederland bereidt zich voor.... 
Jaja, het oefenen is begonnen. Helaas zullen er weer vele wedstrijden in verwegistan gespeeld worden, maar de eerstvolgende is op een mooi plekkie; Amsterdam! En dan ook nog tegen een aansprekende tegenstander; Italië! De Bickles zullen hier dus ook bij aanwezig zijn. Niet allemaal maar wel een select gezelschap! lees verder

12-11-2005 Update van de site 
De site is enigszins geupdate. Daarnaast staan de gegevens van het EK2008 in Oostenrijk en Zwitserland nu ook op de site. Altijd gemakkelijk, want dan kun je hier alvast rekening mee houden voor het inplannen van je toekomstige vakanties!

05-09-2005 Nederland-Andorra 
Nog twee goede thuiswedstrijden en het Nederlands Elftal is geplaatst voor het WK in Duitsland. Geen slechte prestatie en zeker niet gezien de tegenstanders in de poule. Een goede reden om weer eens naar het Nederland Elftal te gaan! lees verder 

01-09-2005 Een dagje Nederland-Roemenië
Door Paul Bitterbal is (bij afwezigheid van Tuur) een fijn stukkie proza in elkaar gezet over de belevenissen van de Bickles in Rotterdam voor, tijdens en na de wedstrijd Nederland-Roemenië. Hulde voor deze inzet! lees verder 

23-07-2005 Reisgezelschap Tsjechië-Nederland uitgebreid....!
Enkele maanden geleden leek het reisgezelschap voor Tsjechië compleet, maar is toch nog wel het één en ander verandert... lees verder 

01-04-2005 NeXXt 2005: zaterdag 18 juni - Tilburg, Nederland-Benin
Tijdens de laatste interland is nog even ter sprake gekomen of het leuk is om naar Tilburg te gaan voor de wedstrijd Nederland-Benin in het kader van NeXXt 2005. Ineens bleek dat er maar liefst zes mensen wel interesse hebben, te weten: Jelle, Kees, Erwin Laan, Theo, Paul en Tuur. In het stadion worden twee wedstrijden achter elkaar gespeeld. De eerste wedstrijd (Colombia-Syrië) begint om 13.30 en om 16.00 begint dan Nederland-Benin. Tuur zal gaan informeren of er nog kaarten zijn. Mocht er nog meer interesse zijn voor deze wedstrijd, mail dat even naar Tuur.  Nadere informatie volgt...

26-03-2005 Nederland-Armenië komt er aan!
Nog maar een paar dagen en dan wordt Nederland-Armenië gespeeld! Hoe en wie gaan daar allemaal naar toe? lees verder 

24-03-2005 Leuke link...
Paul Bitterbal kwam een leuke link tegen op internet en die is gelijk toegevoegd natuurlijk! Zeker voor de ervaren bickles is dit een aanrader, want er zitten wat bekenden tussen! lees verder

20-03-2005 Kaarten NED-ARM en NED-ROE binnen!
Het heeft even geduurd, maar (nog net op tijd) de kaarten zijn binnen. Voor de wedstrijd van Nederland tegen Armenië in Eindhoven hebben we kaarten op rij twintig op de eerste ring. Voor de wedstrijd tegen Roemenië in de Kuip hebben we kaarten op rij 7 van de tweede ring. Niet verkeerd dus! Heeft overigens iedereen al rekening gehouden met de wedstrijd tegen Armenië? Deze is op woensdag 30 maart in Eindhoven! Niet echt ideaal, maar we gaan natuurlijk wel heen! 

01-03-2005 WK naar Nederland?
Het lijkt een utopie, maar de hoge heren van de KNVB hopen het WK naar Nederland te halen. En daar zouden wij niet tegen zijn! Er is trouwens nog wel meer nieuws! lees verder

21-02-2005 Reisgezelschap Tsjechië-Nederland compleet!
We moeten natuurlijk nog een kleine slag om de arm houden, maar de groep die mee wil naar Tsjechië is rond! Best snel voor een wedstrijd die pas in oktober gespeeld gaat worden, maar handig is het wel! lees verder 

13-02-2005 Update NeXXt 2005
Een paar maanden heb ik aangegeven dat er een mooi evenement aan komt! En sommige van jullie hebben aangegeven dat het misschien wel leuk is om een wedstrijd (en misschien meer) te gaan volgen op het WK voor spelers onder de 20 jaar. Het wedstrijdschema is bekend, maar we moeten nog even wachten tot de loting op 6 maart is verricht, om te kijken waar we moeten zijn om het Nederlands Elftal onder de 20 jaar te zien spelen. Er wordt nog een inventarisatie gehouden onder de Bickles hoe groot de interesse precies is.

06-02-2005 Extra (belangrijke!) info over kaartverkoop voor WK!
Via Erwin Laan zijn we er achter gekomen dat bij de Team Specifieke Kaarten (zogenaamde TST's) een flinke adder onder het gras zit.... lees verder 

02-02-2005 Nieuws over kaartverkoop WK2006 en update TSJ-NED
Zoals jullie ongetwijfeld al gelezen en gehoord hebben is de kaartverkoop (via internet) voor het WK in Duitsland al gestart. Als je op de WK2006-button drukt, kun je precies lezen hoe deze kaartverkoop werkt.
Al een hoop mensen hebben gereageerd op het mailtje over Tsjechië-Nederland. De groep mensen die naar Praag wil groeit al flink! lees verder 

24-01-2005 Update Tsjechië-Nederland
Het is natuurlijk alweer de hoogste tijd om het eens over Tsjechië-Nederland te hebben. lees verder 

29-10-2004 De dag dat alles fout ging...
Het is een oud verhaal welke Jelle heeft geschreven naar aanleiding van de verloren Champions Leaque Finale van AJAX in 1996 tegen Juventus. Het verhaal is terug te vinden bij de verhalen. Een echte aanrader voor het leren van turbo taalgebruik!

29-10-2004 Wedstrijden Oranje en AJAX voor de komende maanden
Het is mij duidelijk geworden dat niet iedereen zo precies in zijn hoofd heeft wanneer bepaalde wedstrijden gespeeld worden. Daarom heb ik een schema opgesteld met alle (mogelijke) wedstrijden van het Nederlands Elftal en van AJAX. Jaja Paul Bitterbal, de meeste Bickles zijn voor AJAX, dus vandaar.... Maar zo'n schema kun je gemakkelijk in je portemonnee meenemen en dan weet je dus precies wanneer er gespeeld gaat worden, handig toch?! Download schema

23-10-2004 NeXXt 2005 komt er aan!
Jaja, wat is dit nu weer? NeXXt 2005 is het WK voor jeugdspelers tot 20 jaar dat in Nederland gespeeld gaat worden. Dit is echt één van de grootste sportieve evenementen ter wereld misschien is het wel leuk als de Bickles hierbij aanwezig zullen zijn. Over de punten voor het Bickle-klassement zullen we het dan te zijner tijd nog wel hebben, maar mij lijkt het een leuk idee. We zouden zelfs mee kunnen helpen als vrijwilliger... lees verder

11-10-2004 De ploeg voor Nederland-Finland is compleet!
Nederland-Finland komt er aan en ook wij hebben de ploeg compleet! lees verder

04-10-2004 Downloaden foto's
Zoals iedereen heeft kunnen lezen op de site, kun je de foto's die op de site staan downloaden. Kan best wat tijd en geld kosten, dus daarom ben ik (Tuur) best bereid om een CD te branden met alle door ons gemaakte foto's tijdens het EK (en daarna). Ik weet dat Jelle ook nog een boel foto's heeft en waarschijnlijk moeten hij en ik daar een aardige combinatie van kunnen maken! Maar goed, heb je interesse voor zo'n CD laat het mij ff weten!

03-10-2004 Update foto's+verhaal Portugal-Nederland
Op de site is nu eindelijk het verhaal plus foto's voor Portugal-Nederland compleet! Lees kijk en geniet nog even na (hoewel...)

03-09-2004 Kaarten NED-TSJ en NED-FIN zijn binnen!
Het heeft ff geduurd, maar ik (Tuur) heb kaarten binnen gekregen voor de komende twee thuis-interlands. De overige kaarten zullen later wel komen. Tevens zag ik dat het geld voor de passe-partouts bij mij is afgeschreven. Als het goed is, is dit ook bij de andere Bickles het geval! We kunnen nu dus met een gerust hart uitkijken naar Nederland Tsjechië.

29-08-2004 Nederland-Tsjechië komt er aan!
Het zal niet lang meer duren en dan mag onze nieuwe bondscoach San Marco echt aan de bak! Op woensdag 8 september is de eerste thuiswedstrijd van Nederland voor de kwalificatie voor het WK in Duitsland. En wij zijn erbij! lees verder

27-08-2004 Passe Partouts eindelijk toegewezen!
De eerste wedstrijd voor de kwalificatie voor het WK in Duitsland komt er al aan en wij hebben nog steeds geen bericht of kaarten gehad. Hoe kan dat? Is een lang verhaal.... Ongeveer een week geleden was ik het zat dat we nog steeds niets gehoord hadden van de Supportersvereniging. Ik had het idee dat er misschien wel iets was misgegaan en ben gaan bellen met de supportersvereniging. Krijg ik zo'n muts aan de lijn die er volgens mij nog maar een paar weken zat of zo. Ik vroeg of de passe-partouts al onderweg waren en zij vertelde mij doodleuk dat wij helemaal geen kaarten zouden krijgen, omdat ze helemaal niets van ons hadden ontvangen. Nu wist ik zeer zeker dat we (weliswaar net aan) op tijd de aanvraag naar de SCO hadden gestuurd (daar waren Marcel, Jelle en Kees bij!), maar de PTT of de SCO hadden dus die aanvraag zoek gemaakt. Dus ik op die muts inpraten. Ik zeg tegen haar dat de SCO altijd nog wel ergens kaarten over heeft en dat zo'n trouwe supportersgroep als wij toch niet de dupe mochten worden van een fout van een ander. Zegt zij dat er absoluut niets te regelen valt, want de kaarten waren op. Oh, zei ik, kan ik dan nog op een reservelijst? Ook niet mogelijk volgens haar! Zeg ik weer dat er altijd kaarten over blijven, omdat er ook altijd mensen zijn die niet genoeg saldo op de bank hebben staan, waardoor de incasso voor de kaarten niet lukt, waardoor alsnog kaarten over blijven. Kon ook niet volgens haar, want er was al geïncasseerd. Zeg ik weer, "Maar ik laat het hier niet bij zitten; kan ik een brief naar het bestuur van de SCO sturen?". En dat kon! Dus heb ik gelijk een brief geschreven, waarin ik de hele situatie heb uitgelegd en dat we zeer teleurgesteld waren en echt baalden dat we door ene fout van een ander de wedstrijd Nederland-Tsjechië niet konden zien. En wat gebeurd er??? Krijg ik net een mailtje binnen, waarin we alsnog de passe-partouts krijgen toegewezen! Dat valt mij niet tegen! En zelfs nog in de goedkoopste categorie! Maar goed, nu moet iedereen wel even genoeg saldo op zijn bankrekening hebben en dan gaan we mooi met z'n allen naar Nederland-Tsjechië op 8 september!

12-08-2004 Hou de selectie in de gaten!
Het gaat allemaal aardig veranderen met onze nieuwe bondscoach San Marco. Een hoop nieuwe namen; ben je de draad een beetje kwijt? Bij de informatie staat een boel informatie over de nieuwe selectie!

24-07-2004 Het WK komt er aan!
Misschien een beetje snel, maar voor de zekerheid zijn alle wedstrijden van Nederland en de andere tegenstanders in de poule al te zien op de site. Vanzelfsprekend zal de stand in de poule ook bijgehouden worden! Voor de laatste berichten in het nieuws over Cocu, het finalekaart-geld en andere zaken kijk even bij de informatie.

24-07-2004 Definitieve kostenoverzichten
Er heeft nog een kleine correctie plaats gevonden in de kostenoverzichten, maar nu kunnen de bedragen overgemaakt worden!

19-07-2004 Kostenoverzichten NED-DUI, NED-ZWE en POR-NED
Het moest er natuurlijk nog van komen; wat hebben al die tripjes naar Portugal ons nu eigenlijk gekost? Tuur heeft een overzicht gemaakt van de kosten voor de verschillende wedstrijden en tot zondag 25 juli heeft een ieder de tijd om te reageren. Graag ff een mailtje sturen naar grooten@tiscali.nl indien er nog iets aangepast moet worden!

28-06-2004 Passe partouts voor WK2006 zijn besteld!
De passe partoutjes voor het WK in Duitsland zijn geregeld. Er zijn kaarten voor de vijfde categorie besteld. Een passe partout in deze categorie kost  110 euro voor zes wedstrijden. Het geld wordt automatisch afgeschreven van de nummers zoals die op internet momenteel staan vermeld.
Voor de volgende mensen is een passe partout besteld: Tom, Theo, Robbert, Richard, Paul, Marcel, Chris Meijer (zwager Marcel), Kees, Jelle, Erwin H., Erwin L. en Arthur.

27-06-2004 EK2004 1/2-FINALE : Portugal - Nederland
Na de bloedstollende wedstrijd Nederland-Zweden komt de finale al aardig in zicht. Maar nu eerst de halve finale. Dat beloofd een zeer spannende wedstrijd te worden en het aantal Bickles dat LIVE gaat kijken stijgt!!! lees verder

25-06-2004 Nederland-Tsjechië en Nederland-Letland op de site
Hoewel er geen Bickles in Portugal bij de wedstrijden waren, toch nog even een kort verslagje van de wedstrijden NED-TSJ en NED-LET. Trouwens, bij het verslag NED-DUI zijn ook nog enkele nieuwe foto's geplaatst.

20-06-2004 Reisverslag Nederland-Duitsland
Met een hoop foto's en een aardig verhaal heb ik geprobeerd het voor de thuisblijvers duidelijk te maken dat het toch echt wel hééééél erg leuk was in Portugal! ; lees verder

13-06-2004 Update Nederland-Duitsland
Misschien voorlopig wel een laatste update...; lees verder

13-06-2004 Poule-update
Nog net voor de wedstrijden aanvingen heb ik de poule's van Theo en Franny gehad, dus die mochten nog net meedoen! Uiteraard zijn de eerste uitslagen verwerkt in de poule. Portugal-Griekenland heeft zelfs niemand punten gescoord...

12-06-2004 GASTENBOEK WERKT!
Ja hoor, daar isíe dan; het gastenboek!

12-06-2004 EK-pool nu vrijwel compleet
De poule is nu toch nog wat extra aangevuld. (dus even de nieuwe versie downloaden ) Zelfs Haiko doet nu mee al zal het moeilijk voor hem worden om het EK knap te volgen. Lees maar eens het mailtje wat hij mee zond:

Tuur,

Dit is hoe wij het EK moeten zien. De prijs per wedstriid is $29,95 of een package of $285 voor alle wedstrijden. Ik ga waarschijnlijk op zaterdag naar Chicago om met een Nederlandse kolonie het te zien.

 

Groetjes!!!

-----Original Message-----
From: Mariska Pluister [mailto:mariska@wi.rr.com]
Sent: Friday, June 11, 2004 12:06 PM
To: Haiko (work)
Subject: Fw: soccer euro 2004

Haiko, Fausto,

 

Here is the Asian time schedule for watching the "voetbal" games on-line. If you have a real player you should not have any problems. I think these are Korean channels.  Hope it will work out. If Holland plays well we might buy the PPV package later in the tournament. Maybe we should watch it together then (more fun and less fun for time warner!!).

 

Mariska

11-06-2004 Nederland-Tsjechië
Alhoewel het eigenlijk nog niet gepast is om al over Nederland Tsjechië te beginnen, is het toch wel handig om er eens even over te beginnen. Want Hoffer wil zijn tuin wel ter beschikking stellen; lees verder

11-06-2004 Update Nederland-Duitsland
Het toernooi komt nu echt dichtbij. De planning wordt steeds strakker; lees verder

11-06-2004 EK-pool van de Bickles
Zoals jullie al hadden begrepen is de EK-poule natuurlijk op de site te vinden. Iedereen kan de stand hier nalezen, maar misschien is het leuker om het bestand van de site te downloaden om zelf ook de stand bij te houden. Hoef je niet steeds de computer in te schakelen en daarbij zijn wij (Marcel en Tuur) vooral in het begin niet helemaal in de gelegenheid om de stand bij te houden!

05-06-2004 Wedstrijdverslag Nederland-Ierland
Ook bij deze wedstrijd waren de Bickles aanwezig; lees verder en kijk naar de foto's!

29-05-2004 Wedstrijdverslag Nederland-België
Het zal voor iedereen niet duidelijk zijn waarom er een verslag gemaakt moest worden van deze wedstrijd, maar kijk toch maar even verder... 

17-05-2004 De laatste twee kaarten NED-DUI zijn gesignaleerd!
Het heeft even geduurd, maar de laatste twee kaarten Nederland-Duitsland zijn gesignaleerd. De twee kaarten zijn door DHL inderdaad richting de Jonkstraat gestuurd. De nieuwe bewoners van mijn oude huis hebben de zending echter geweigerd, waardoor de kaarten weer in het depot van DHL terecht zijn gekomen. Ik heb via een nogal lang telefoontje (~half uur) weten te achterhalen waar het pakketjes zich precies bevind en met welk vrachtbriefnummer dit pakketje richting Nederland is gekomen. Theo zal nu even met DHL moeten bellen om de kaarten naar zijn nieuwe adres te laten sturen en dan zijn eindelijk alle negen kaarten binnen....

15-05-2004 Info over de interland Nederland - Duitsland
Met behulp van mijn nieuwe scannertje heb ik wat extra info op de site gezet. Zo kun je bijvoorbeeld al zien waar je komt te zitten en kun je zelfs je kaartje al bekijken! Niet verkeerd hé! Bij INFORMATIE is een stukje tekst gezet over het handhaven van de goede afstand bij het opstellen van "de muur" tijdens een voetbalwedstrijd. Hebben ze een leuk foefje op gevonden!

13-05-2004 KAARTEN NEDERLAND-DUITSLAND ZIJN BINNEN, alhoewel...
Bij deze kan ik (Tuur) jullie melden dat er zeven kaarten Nederland-Duitsland binnen zijn. Jullie zullen gelijk denken; het waren er toch negen? Klopt, maar helaas zijn die Portugezen niet zo snugger... De negen kaarten die ik aangevraagd had, konden niet naar één persoon worden opgestuurd. Men houdt vast aan een maximum aantal kaarten van vier per persoon. Dat betekend dus dat de kaarten naar 3 personen zijn opgestuurd. Dat hield in; 4 kaarten naar Tuur, 3 kaarten naar Marcel en (waarschijnlijk) 2 kaarten naar Theo. Mijn vier kaarten zijn met een beetje vertraging binnen gekomen. DHL was namelijk de kaarten kwijt, doordat ze een verkeerd bestelnummer hadden opgeschreven. Gelukkig zijn ze terug gevonden, want anders had ik wel het geld terug gekregen, maar daar kom je het stadion niet mee in... Marcel heeft zijn kaarten netjes binnen gehad, omdat hijzelf een adreswijziging naar EURO2004 heeft gestuurd en dat hebben die Portugezen dus goed verwerkt. Het probleem zijn nu die laatste 2 kaarten. Theo heeft al tijden als adres voor de Supportersclub Oranje de Jonkstraat 11 in Alkmaar. Dit werkte perfect totdat ik ging verhuizen. Waarschijnlijk zijn die kaarten dus afgeleverd bij mijn oude huis. Nu heb ik nog af en toe contact met die gasten daar, omdat deze mensen lopen te zeuren over een aardlekprobleem met de CV-kachel. Ik zal dus nog en keer contact zoeken met die mensen en dan moet Theo waarschijnlijk de kaarten gaan ophalen bij een DHL-filiaal. Of de mensen van DHL hebben de kaarten gewoon gedumpt op de Jonkstraat en dan is het te hopen dat de nieuwe bewoners daar een beetje eerlijk zijn.... Gelukkig hebben we dus nu zeven kaarten binnen en waren die laatste twee toch nog maar reserve. Jullie horen later meer.

09-05-2004 Programma
Vandaag weinig nieuws. Alleen het programma is wat aangevuld. Kan iedereen alvast de goede dagen vrij plannen in zijn agenda!

08-05-2004 Nieuw op de site!
Het is wat lastig aan te geven wat er nu allemaal nieuw is aan de site. Jullie moeten gewoon alles nog maar een keer aanklikken en dan vallen er echt enorm veel nieuwe interessante dingen te lezen! Maar als je dat teveel werk vind, kijk dan even naar LEDEN, EURO2004 en INFORMATIE!

07-05-2004 Informatie
Een nieuw onderdeel op de site is het INFORMATIE -gedeelte. In dit gedeelte komen stukjes die ik verzameld heb via verschillende sites en die interessant zijn voor alle Bickles! Zo kan iedereen een beetje op de hoogte blijven!

06-05-2004 Open huis + Nederland-België bij Marcel ???
Gisteren heb ik te horen gekregen dat we met alle Bickles misschien worden uitgenodigd bij Marcel voor de interland Nederland-België. Lees verder....

05-05-2004 Update Nederland-Duitsland
Het reisprogramma voor de interland Nederland-Duitsland begint al wat meer gestalte te krijgen! Van Peter van de Valle heb ik een mailtje gekregen dus lees gauw verder!

05-05-2004 Update Nederland-Ierland
De interland Nederland-Ierland kunnen we misschien weer eens aangrijpen voor een fijn potje voetbal! Klik op de link en lees verder!

03-05-2004 Bickle-klassement
Het Bickle-klassement is weer redelijk op de rails gezet. Alleen is van een aantal interland niet helemaal meer zeker wie nu precies heen is geweest. In het totale overzicht kun je zien om welke interlands het gaat. Er staat bij elke persoon een "?" indien het niet helemaal zeker is of diegene geweest bent of niet. Graag ff je eigen interlands checken en stuur Tuur even een mailtje met de juiste interland-gegevens van jezelf. Alvast vriendelijk bedankt namens de secretaris die van plan is het klassement een beetje up-to-date te gaan houden!

26-04-2004 Programma Nederlands Elftal
Het programma van het Nederlands Elftal is nu ook terug te vinden op de site. Erg gemakkelijk voor diegenen die niet altijd precies in de gaten hebben wanneer het Nederlands Elftal weer eens een  potje speelt! Het is de bedoeling dat wanneer de Bickles een reisje of uitje plannen naar een interland, dit te zien is in de planning. Er is dan een hyperlink waarop aanvullende info over die wedstrijd is terug te vinden. Zo is Nederland Ierland de eerste interland met zo'n hyperlink.

25-04-2004 Bickles-site nieuw leven in geblazen
Het heeft wel errug lang geduurd, maar onze site zal in een rustig tempo worden ge-update. Is wel hoog nodig ook natuurlijk! Maar vanaf nu heb ik (Tuur) iets meer tijd om de site up-to-date te houden. Mijn basketbalcarrière (voor intimi Amerikaans Korfbal genoemd) zit er op, dus hoef ik de site van de basketbalvereniging niet meer bij te houden. Dus ik zou willen zeggen hou onze site in de gaten....!

20-03-2003 Bickles-site verplaatst
Jawel, de site is weer eens verplaatst. Dit keer definitief naar wij hopen. Want de Bickles hebben nu een eigen account. En is niet meer gelinkt aan een persoon. Ieder lid van de Bickles kan dus de site updeeten.

20-03-2003 Wonden Gelikt
Na alle teleurstellingen rondom de prestaties van onze jongens te hebben verwerkt. En ver na het ongelofelijk saaie WK, begint het weer te kriebelen. We hebben weer iets om naar uit te kijken. Er worden eindelijk weer wedstrijden gespeeld die er toe doen. En, toeval of niet, ook de Bickles lijken dan weer op te bloeien. Speelkwartier is over, tijd voor het echte werk! Tsjechie heet onze belangrijkste rivaal, Portugal ons doel. Het wordt weer tijd om te juichen!